Lijnzaadcrackers

Lijnzaadcrackers

Gang Hartige Snack Tapas
Porties 14 stuks

Ingrediënten

  • 150 gram gebroken lijnzaad
  • 100 gram zonnebloempitten
  • 50 gram sesamzaad
  • 200 ml water
  • ¾ tl zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 160 graden en leg een vel bakpapier op de bakplaat.
  • Doe alle droge ingrediënten in een kom.
  • Voeg het water toe, schep door elkaar en laat circa  10 minuten afgedekt staan.
  • Verdeel het beslag gelijkmatig over het bakpapier tot een dikte van 0,5 cm. Doe dit met behulp van een spatel of de bolle kant van een lepel.
  • Schuif de bakplaat voor 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Haal de bakplaat uit de oven en snijder crackers van door middel van een pizzaroller of een scherp mes.
  • Draai de crackers voorzichtig om en bak nog circa 15 minuten tot dat ze krokant en knapperig zijn.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven