Lijnzaadcrackers
Porties 14 stuks
Ingrediënten
- 150 gram gebroken lijnzaad
- 100 gram zonnebloempitten
- 50 gram sesamzaad
- 200 ml water
- ¾ tl zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 160 graden en leg een vel bakpapier op de bakplaat.
- Doe alle droge ingrediënten in een kom.
- Voeg het water toe, schep door elkaar en laat circa 10 minuten afgedekt staan.
- Verdeel het beslag gelijkmatig over het bakpapier tot een dikte van 0,5 cm. Doe dit met behulp van een spatel of de bolle kant van een lepel.
- Schuif de bakplaat voor 20 minuten in de voorverwarmde oven.
- Haal de bakplaat uit de oven en snijder crackers van door middel van een pizzaroller of een scherp mes.
- Draai de crackers voorzichtig om en bak nog circa 15 minuten tot dat ze krokant en knapperig zijn.