Annemiek (40): ‘Ik ben er trots op dat de kilo’s eraf zijn en weg blijven’

Op 14 juni 2021 is het dan zover. Annemiek is al ruim 3 jaar op gewicht is. Dat verdient een mooie make-over. 
Kapster Els (ook al 2,5 jaar op gewicht), Reny (looks linke Reny) en Get Dressed zetten haar helemaal in het zonnetje. 
Ik legde dit allemaal vast. Bekijk de video hier.

Lees hieronder haar verhaal:

In Oktober 2017 ben ik begonnen met PowerSlim. Ik was in september nog gaan winkelen met een vriendin en het stoorde mij heel erg dat zij de kleren kocht zonder te passen en ik moest alles passen en niks zat goed. Dat was toch de druppel.

Een andere vriendin was al bij PowerSlim coach Maaike Bonten geweest en ik durfde nu ook de stap te zetten om met Maaike contact op te nemen. Vol goede moed ging ik de eerste keer naar de afspraak. En ja, ik ging het proberen. Mijn streefgewicht was 10 kg minder. Van 79 kg naar 69. Daar ging ik voor. In het begin was het even zoeken hoe ik het ging doen en welke producten ik lekker vond. Maar Maaike, mijn man en de kinderen steunde mij zo goed dat ik doorzette.  Met Kerstmis was ik mijn 10kg al kwijt!! Yes dat ging goed en ik moest nog  over naar fase 2. Ik bleef gewoon doorgaan en de kilo’s vlogen er nog af.  Ook in fase 2B en 2C bleven de kilo’s eraf vliegen waar het eigenlijk langzaam moest gaan stabiliseren. Er wa{“type”:”block”,”srcClientIds”:[“72e04403-4f49-489e-ae84-8af9efddfca6″],”srcRootClientId”:””}s geen verklaring voor en ik voelde me goed dus het was allemaal mooi meegenomen. In juni 2018 zat ik op 59 kg dus ik ben 20 kg kwijt geworden door het voedingspatroon van PowerSlim. Ik ging in eerste instantie samen met Maaike mijn eigen weg zoeken met de normale producten om op gewicht te blijven. Het lukt me nog steeds goed om op gewicht te blijven. Ik ben nu ruim een jaar op hetzelfde gewicht.

Doordat mij het zo goed lukte ben ik een voorbeeld voor een paar andere mensen  geweest. Ze hadden allemaal het idee: ‘’als het Annemiek lukt, dan lukt het mij ook’’. Dan denk je bij jezelf: ‘’ik heb het goed gedaan’’. Ook de complimentjes die ik nu nog krijg zijn erg fijn.  Ik blijf er nog altijd trots op dat het mij gelukt is om 20 kg kwijt te worden en dat de kilo’s ook weg blijven!

Ruim een jaar na het bereiken van het streefgewicht heb ik nog eens een foto gemaakt. Nog steeds op gewicht!

Scroll naar boven