fbpx

Nieuws en Tips

17 juli 2019

De XXL kleding begint te flodderen……

Die dinsdag begin ik weer goed met beweging. Op en neer naar mijn praktijk en in de avond nog op en neer naar Linne. Mijn man moest s’avonds natuurlijk eerst thuis zijn voor de kids. Dat werd natuurlijk weer later dan gepland. Ik heb even een seconde getwijfeld om met de auto te gaan maar […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
5 juli 2019

En toen werd ik weer teruggefloten door mijn fysio

Ik was ontzettend blij dat het lichamelijk allemaal veel beter aanvoelde en ging dan ook lekker door met mijn buikspieroefeningen en dinsdagavond even lekker in de tuin werken. En ja hoor. Woensdagochtend kreeg ik daarvan de rekening. Ik had weer last van het bekken en ook voelde ik mijn buik na buikspieroefeningen. Toevallig moest ik […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
18 juni 2019

Zelf jarig, hoe ben ik hier mee omgegaan?

Het werken bevalt weer super goed. Met name weer lekker een ritme hebben en onder de mensen zijn is fijn. Dat ritme is voor het afvallen ook veel beter. Een vaste lunchpauze waarbij ik echt ga zitten en wat vastere tijden voor mijn tussendoortjes. Anderzijds zie ik ook steeds alle producten om me heen inclusief […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
1 juni 2019

Maaike terug in shape week 1 en 2.

Nadat mijn melk snel was teruggelopen en ik moest stoppen met borstvoeding twijfelde ik geen minuut. Ik ging weer beginnen met fase 1 van PowerSlim. Ik was helemaal klaar met dat zwangere lichaam en de vele love handels. Ik ben me behoorlijk geschrokken van het gewicht. Alweer spoken de gedachten door mijn hoofd. Hoe heb […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
19 mei 2019

Moederdag, genoten of mee laten voeren door moetjes?

Mijn voornemen was om op moederdag echt eens te gaan genieten en geen moetjes te hebben. Me eens nergens druk om maken en alles te laten lopen zoals het loopt. Als er even iets niet loopt zoals ik het graag had gezien, loslaten en er gewoon om lachen. Hoe is dat gegaan? Mijn man had […]

Tips
10 mei 2019

Langzaam kruip ik naar mijn oude ik

Twee weken geleden ben ik weer serieus gestart met minder koolhydraten eten. Er zijn al een hoop dingen die beter gaan. De tussendoortjes en maaltijden die ik neem bevatten veel meer groenten en minder koolhydraten. Beschuit met muisjes geef ik alleen nog maar aan mijn visite. Mijn bekken voelt steeds beter aan en ik kan […]

Tips
24 april 2019

Verstand komt met de kinderen

Een maand geleden werd mijn tweede zoontje Daan geboren. Heerlijk om weer zo’n warm hummelke tegen je aan te mogen houden. Maar tegelijk besef je ook weer hoe afhankelijk dit kleine hummelke van je is. Ik weet nog dat dit me bij mijn eerste zoontje Bram heel erg overweldigde en bang maakte. Ik was heel […]

Ervaringen, Tips
18 maart 2019

Uitstelgedrag

In 2018 heb ik een interview gehad met schrijfster Karen Visser voor het boek ‘vandaag begin ik echt, je uitstelgedrag de baas. In November 2018 kreeg ik het boek van haar toegestuurd. De eerste zin (misschien heb je dit boek al tien keer opgepakt, erin gebladerd en het weer weggelegd) van haar boek sloeg in […]

Tips
11 maart 2019

Yes gelukt!

Is het je gelukt om je een aantal dagen je doel of voornemen te houden? Super! Dit is een geweldig moment om even terug te kijken. Stel jezelf de volgende vragen: Hoe kan het dat het me nu wel gelukt is? Wat heb ik anders gedaan? Welke andere gedachtenpatronen had ik? Hoe voelge ik me […]

Tips