fbpx

Nieuws en Tips

21 oktober 2019

Een stiekem subdoel achter het hoofddoel

Iedereen heeft wel een hoofddoel voordat hij/zij gaat starten met afvallen. Hoofddoelen die vaak genoemd worden zijn: lekkerder in mijn vel voelen, ik wil dat mijn kleren weer passen, betere gezondheid, gezonder eetpatroon of bijvoorbeeld zonder schaamte in bikini kunnen. Mijn eigen hoofddoel voordat ik startte was lekkerder in mijn vel voelen. Ik voelde me […]

Tips
14 oktober 2019

Frustraties

Jeetje wat een weken zeg. Voor het jubileumfeest hartstikke in de voorbereidingen en wilde ik eigenlijk alleen nog maar werken om alles goed voorbereid te krijgen en de week na het jubileumfeest even een anticlimax. Het feest was echt super, maar doordat je van te voren elke minuut ernaar toe leeft met heel veel tegenslagen [...]
Tips
7 oktober 2019

De boog kan niet altijd gespannen zijn

Mijn motivatie was echt super. Tot er wat veel stress kwam voor het jubileumfeest. Alles ging namelijk mis. Dat veroorzaakte veel stress, meer werk, meer kosten, hapjes uitproberen, slapeloze nachten en vooral eetbuien. Het gevolg was: minder bewegen, minder slapen, minder uitgebreid koken, meer cola zero drinken en meer eten. Kortom. Niks goeds. Nu heb […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
23 augustus 2019

In gesprek en in dubio met mezelf.

Jeetje, mijn hoofd draait overuren. Hoeveel gesprekken en discussies kun je met jezelf hebben op een dag. En dan heb ik het nu ook alleen nog over het onderwerp leefstijl 😊 Na een tijdje zat ik helemaal in het PowerSlimmen. Alles ging goed, de verleidingen kon ik goed weerstaan, het koken ging goed, ik deed […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
17 juli 2019

De XXL kleding begint te flodderen……

Die dinsdag begin ik weer goed met beweging. Op en neer naar mijn praktijk en in de avond nog op en neer naar Linne. Mijn man moest s’avonds natuurlijk eerst thuis zijn voor de kids. Dat werd natuurlijk weer later dan gepland. Ik heb even een seconde getwijfeld om met de auto te gaan maar […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
5 juli 2019

En toen werd ik weer teruggefloten door mijn fysio

Ik was ontzettend blij dat het lichamelijk allemaal veel beter aanvoelde en ging dan ook lekker door met mijn buikspieroefeningen en dinsdagavond even lekker in de tuin werken. En ja hoor. Woensdagochtend kreeg ik daarvan de rekening. Ik had weer last van het bekken en ook voelde ik mijn buik na buikspieroefeningen. Toevallig moest ik […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
18 juni 2019

Zelf jarig, hoe ben ik hier mee omgegaan?

Het werken bevalt weer super goed. Met name weer lekker een ritme hebben en onder de mensen zijn is fijn. Dat ritme is voor het afvallen ook veel beter. Een vaste lunchpauze waarbij ik echt ga zitten en wat vastere tijden voor mijn tussendoortjes. Anderzijds zie ik ook steeds alle producten om me heen inclusief […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips