courghetti bolognese vanaf fase 2

Courghetti bolognese vanaf fase 2

Gang Pasta-Rijst
Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 2 courgettes of 400 gram courgette spaghetti
  • zout
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 groene paprika in stukjes
  • 2 el tomatenpuree
  • 3 trostomaten
  • 1 tl basilicum
  • 300 gram tartaar gehakt of extra mager rundergehakt
  • 75 gram geraspte kaas 20+

Instructies

  • Leg de trostomaten ineen kommetje gekookt water.
  • Maak sliertjes van de courgettes met een sliertjesmaakmachine / spirelli / juliennerasp /keukenmachine of koop kant en klare courgette spaghetti bij de Jumbo of Albert Heijn.
  • Snij inkepingen in de tomaten en haal de schil van de tomaten af. Pureer de tomaten in de blender.
  • Bak het gehakt rul en voeg de ui, knoflook en de stukjes paprika toe en laat deze even mee bakken. Voegde gepureerde tomaten en de 2 el tomatenpuree eraan toe en bak ook even mee.
  • Bak de courgette even aan voor zo’n 2 – 5 minuten, serveer met de tomatensaus en geraspte 20+ kaas.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voedingscoachmaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373