fbpx

Blog

31 januari 2020

Effect van voedingssupplement voor de darmen op mijzelf

Afgelopen drie maanden heb ik zelf de voedingssupplementen (colondetox, colonrepair en colonfix)  voor de darmen gebruikt. De supplementen ontgiften, vullen vitamine en mineralen aan, herstellen de darmflora waardoor het lichaam zichzelf weer gezond maakt.

Natuurlijk wilde ik ze ook zelf gebruikt hebben zodat ik weet welk effect ze kunnen hebben.
Ik heb zeker wat veranderingen waargenomen alleen kan ik niet voor 100% zekerheid zeggen dat dit door de voedingssupplementen komt.
Het kan ook toeval zijn of iets psychisch. Maar ik wil de effecten toch graag met je delen want ik denk persoonlijk dat de voedingssupplementen wel of voor een groot gedeelte effect hebben op mij. Namelijk:
– Stoelgang is regelmatiger. Ik kan er nu bijna de klok op gelijk zetten terwijl dit eerst vrij onregelmatig was.
– Consistentie van de ontlasting is nu bijna altijd hetzelfde. Niet te dun en niet te vast.
– Ik heb meer energie. Ik heb s’avonds ook nog puf om van alles te doen en zin om meer te bewegen.
– Slaap heel goed. Ook als ik tussendoor op moet voor de kinderen slaap ik snel weer in.
– Libido lijkt wat hoger.
– Hogere weerstand. Al behoorlijk veel mensen in omgeving ziek. Thuis bijvoorbeeld man en kinderen
ziek en ik ben niet ziek geworden.

Bovenstaande dingen zijn natuurlijk persoonlijk en misschien ook niet de meest smakelijke maar het gaat wel iedereen aan.
De voedingssupplementen kunnen ook nog effect hebben op de gemoedstoestand. Daarin zie ik bij mezelf weinig verandering. Ik ga echter nu beginnen met voedingssupplement Destress. Deze kan ervoor zorgen dat de cortisolspiegel in het bloed minder wordt en wellicht…………..
Ik hou je op de hoogte.

Tips