fbpx

Eigen ervaring PowerSlim

17 juli 2019

De XXL kleding begint te flodderen……

Die dinsdag begin ik weer goed met beweging. Op en neer naar mijn praktijk en in de avond nog op en neer naar Linne. Mijn man moest s’avonds natuurlijk eerst thuis zijn voor de kids. Dat werd natuurlijk weer later dan gepland. Ik heb even een seconde getwijfeld om met de auto te gaan maar […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
5 juli 2019

En toen werd ik weer teruggefloten door mijn fysio

Ik was ontzettend blij dat het lichamelijk allemaal veel beter aanvoelde en ging dan ook lekker door met mijn buikspieroefeningen en dinsdagavond even lekker in de tuin werken. En ja hoor. Woensdagochtend kreeg ik daarvan de rekening. Ik had weer last van het bekken en ook voelde ik mijn buik na buikspieroefeningen. Toevallig moest ik […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
18 juni 2019

Zelf jarig, hoe ben ik hier mee omgegaan?

Het werken bevalt weer super goed. Met name weer lekker een ritme hebben en onder de mensen zijn is fijn. Dat ritme is voor het afvallen ook veel beter. Een vaste lunchpauze waarbij ik echt ga zitten en wat vastere tijden voor mijn tussendoortjes. Anderzijds zie ik ook steeds alle producten om me heen inclusief […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips