fbpx

Eigen ervaring PowerSlim

14 februari 2020

De omgekiepte bak bami zette mij aan het denken

Degene die mij enigszins kennen (dat heet dus 1 of 2x hebben gezien) weten dat ik redelijk onhandig ben. Met mijn lompigheid is altijd wat te beleven 😊 Natuurlijk kan ik er zelf meestal ook om lachen maar woensdag was er weer eens een moment waarop ik me behoorlijk ergerde op mezelf. Op woensdag begin […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
27 januari 2020

Bewegen zonder fanatiek te sporten

Doordat ik nog steeds bekkenklachten heb lukt het sporten helaas nog niet. Ik zal de beweging dus moeten halen uit wandelen en fietsen. Wat tijdens het afvallen op zich niet verkeerd is. Dan zit je op een betere vetverbranding als met intensief sporten. Met intensief sporten schakel je boven een bepaalde hartslag over op conditie […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
17 januari 2020

Bewegen zorgt voor gewichtstoename

Alweer een week verder. Gelukkig zit ik er qua mind nog goed in. Ik maak bewuste keuze en heb weer veel meer bewogen. Ik heb wel het een en ander gehad afgelopen week: paar gekookte wortels, braadworst, half glaasje hugo, bakje griesmeelpudding en een extra PowerSlim product. De wortels had ik gesmoord en bereid op […]

Eigen ervaring PowerSlim