fbpx

Eigen ervaring PowerSlim

17 januari 2020

Bewegen zorgt voor gewichtstoename

Alweer een week verder. Gelukkig zit ik er qua mind nog goed in. Ik maak bewuste keuze en heb weer veel meer bewogen. Ik heb wel het een en ander gehad afgelopen week: paar gekookte wortels, braadworst, half glaasje hugo, bakje griesmeelpudding en een extra PowerSlim product. De wortels had ik gesmoord en bereid op […]

Eigen ervaring PowerSlim
4 januari 2020

Hoe gingen de feestdagen bij mij.

Zoals ik al vaak gezegd heb. Het probleem zit hem niet in de feestdagen maar meer in de dagen ervoor, ertussen en erna. En ja hoor. Daar ging ik zelf ook de mist in! Voor kerst Op zaterdag de 21ste ging ik nog uit eten met vriendinnen. Ik had me vooraf voorgenomen om alleen te […]

Eigen ervaring PowerSlim
20 december 2019

Focus je op je percentages Maaike!

Deze zin hoor ik me vaker zeggen tegen klanten. Percentages zeggen namelijk vaak nog meer als dat stomme gewicht. Mijn week ging eigenlijk heel goed. Ik zit er echt weer lekker in. Met vrienden bij elkaar geweest afgelopen zaterdag. Ik had weer lekker wat gezonde hapjes (tomaat, komkommer, olijf, kaas en worst) op tafel gezet […]

Eigen ervaring PowerSlim
13 december 2019

Dat stomme getal op die weegschaal!

Vorige week had ik een hele slechte week zoals je hebt kunnen lezen. Gelukkig gaf me dit weer extra motivatie om het beter te gaan doen. En gelukkig lukte dit. In het weekend een spel gedaan met vrienden. Gezonde en ongezonde hapjes op tafel en ik heb alleen gesnoept van de paprika, tomaatjes en zelfgebakken […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
6 december 2019

Frustratie en chocolade

Vorige week zaterdag moest ik (door het overstappen naar een andere boekhouder) voor de inkomstenbelasting nog de financiën van eind 2017 en 2018 bijwerken. Ik hou totaal niet van cijfertjes en het was een hele puzzel. Ik frustreerde me behoorlijk. Ik kon mijn kostbare tijd wel beter besteden! Die dag was ook mijn eerste dag […]

Eigen ervaring PowerSlim
27 november 2019

Een (te) gezellig meidenweekend

Vrijdag ben ik een lang weekend met 4 vriendinnen naar bremen geweest. Van te voren al koolhydraatbeperkte pepernoten gebakken om de meiden te verassen met een sinterklaaszakje. Tevens had ik dan natuurlijk zelf ook iets van snoep wat een stuk minder koolhydraten bevat als ander snoep. Ik ging dus goed voorbereid op weg en had […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips