fbpx

Eigen ervaring PowerSlim

7 oktober 2019

De boog kan niet altijd gespannen zijn

Mijn motivatie was echt super. Tot er wat veel stress kwam voor het jubileumfeest. Alles ging namelijk mis. Dat veroorzaakte veel stress, meer werk, meer kosten, hapjes uitproberen, slapeloze nachten en vooral eetbuien. Het gevolg was: minder bewegen, minder slapen, minder uitgebreid koken, meer cola zero drinken en meer eten. Kortom. Niks goeds. Nu heb […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
6 september 2019

top en tips aan mezelf

Top (wat gaat goed) Tip (Wat mag ik nog leren) Uit eten met vriendin à salade genomen Ontspannen, rust nemen. Niet constant doorrennen. Geen beschuit met muisjes met kraamvisite Kaas minder gebruiken. Niet meer verleid tot het nemen van pudding van mijn zoontje Niet dagelijks naar cola zero grijpen. Met uit lunchen met gezin een […]

Eigen ervaring PowerSlim
23 augustus 2019

In gesprek en in dubio met mezelf.

Jeetje, mijn hoofd draait overuren. Hoeveel gesprekken en discussies kun je met jezelf hebben op een dag. En dan heb ik het nu ook alleen nog over het onderwerp leefstijl 😊 Na een tijdje zat ik helemaal in het PowerSlimmen. Alles ging goed, de verleidingen kon ik goed weerstaan, het koken ging goed, ik deed […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips