fbpx

Eigen ervaring PowerSlim

29 november 2020

Hoe kom ik in balans?

Snaaien door vermoeidheid Afgelopen week heb ik meegedaan aan de ik kies voor mezelf week van balanscoach Anouk Sonnemans. Het afgelopen jaar heb ik sterk gemerkt dat gaan snaaien bij mij meestal zit in te weinig tijd voor mezelf, daardoor moe word en de energie zoek in eten. Dus tijd voor mezelf is voor mij […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
14 februari 2020

De omgekiepte bak bami zette mij aan het denken

Degene die mij enigszins kennen (dat heet dus 1 of 2x hebben gezien) weten dat ik redelijk onhandig ben. Met mijn lompigheid is altijd wat te beleven 😊 Natuurlijk kan ik er zelf meestal ook om lachen maar woensdag was er weer eens een moment waarop ik me behoorlijk ergerde op mezelf. Op woensdag begin […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
27 januari 2020

Bewegen zonder fanatiek te sporten

Doordat ik nog steeds bekkenklachten heb lukt het sporten helaas nog niet. Ik zal de beweging dus moeten halen uit wandelen en fietsen. Wat tijdens het afvallen op zich niet verkeerd is. Dan zit je op een betere vetverbranding als met intensief sporten. Met intensief sporten schakel je boven een bepaalde hartslag over op conditie […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips