fbpx

Eigen ervaring PowerSlim

14 februari 2020

De omgekiepte bak bami zette mij aan het denken

Degene die mij enigszins kennen (dat heet dus 1 of 2x hebben gezien) weten dat ik redelijk onhandig ben. Met mijn lompigheid is altijd wat te beleven 😊 Natuurlijk kan ik er zelf meestal ook om lachen maar woensdag was er weer eens een moment waarop ik me behoorlijk ergerde op mezelf. Op woensdag begin […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
27 januari 2020

Bewegen zonder fanatiek te sporten

Doordat ik nog steeds bekkenklachten heb lukt het sporten helaas nog niet. Ik zal de beweging dus moeten halen uit wandelen en fietsen. Wat tijdens het afvallen op zich niet verkeerd is. Dan zit je op een betere vetverbranding als met intensief sporten. Met intensief sporten schakel je boven een bepaalde hartslag over op conditie […]

Eigen ervaring PowerSlim, Tips
17 januari 2020

Bewegen zorgt voor gewichtstoename

Alweer een week verder. Gelukkig zit ik er qua mind nog goed in. Ik maak bewuste keuze en heb weer veel meer bewogen. Ik heb wel het een en ander gehad afgelopen week: paar gekookte wortels, braadworst, half glaasje hugo, bakje griesmeelpudding en een extra PowerSlim product. De wortels had ik gesmoord en bereid op […]

Eigen ervaring PowerSlim
4 januari 2020

Hoe gingen de feestdagen bij mij.

Zoals ik al vaak gezegd heb. Het probleem zit hem niet in de feestdagen maar meer in de dagen ervoor, ertussen en erna. En ja hoor. Daar ging ik zelf ook de mist in! Voor kerst Op zaterdag de 21ste ging ik nog uit eten met vriendinnen. Ik had me vooraf voorgenomen om alleen te […]

Eigen ervaring PowerSlim
20 december 2019

Focus je op je percentages Maaike!

Deze zin hoor ik me vaker zeggen tegen klanten. Percentages zeggen namelijk vaak nog meer als dat stomme gewicht. Mijn week ging eigenlijk heel goed. Ik zit er echt weer lekker in. Met vrienden bij elkaar geweest afgelopen zaterdag. Ik had weer lekker wat gezonde hapjes (tomaat, komkommer, olijf, kaas en worst) op tafel gezet […]

Eigen ervaring PowerSlim