fbpx

Klantervaringen

Hier plaats ik de ervaringen van klanten. De ene keer zal dit een uitspraak van een klant zijn en de andere keer zal er een stukje tussen staan wat een klant zelf heeft geschreven.

24 april 2019

Verstand komt met de kinderen

Een maand geleden werd mijn tweede zoontje Daan geboren. Heerlijk om weer zo’n warm hummelke tegen je aan te mogen houden. Maar tegelijk besef je ook weer hoe afhankelijk dit kleine hummelke van je is. Ik weet nog dat dit me bij mijn eerste zoontje Bram heel erg overweldigde en bang maakte. Ik was heel […]

Ervaringen, Tips
11 maart 2019

“Hoe is het nu met Diana?”

2 oktober 2017… Mijn intakegesprek bij mijn vriendin, PowerSlim coach Maaike. Hèt moment waarop ik besloot ècht te gaan werken aan mijn levensstijl. Dat ik uiteindelijk maar 2 maanden nodig had om mijn doel te behalen, was fijn maar was ook wel erg snel. Lees hier het ervaringsverhaal dat ik toen schreef. Doordat het zo snel ging, had [...]
Ervaringen
28 augustus 2018

Ethel (49), “een dip of terugval heb ik nooit gehad’’.

Begin dit jaar (2018) ben ik gestart met het PowerSlim programma, bij Voedingscoach Maaike in Roggel. Na het lezen van verhalen op facebook en het ontvangen van een folder bij de huis aan huis bladen, toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. De knop ging om, er moesten dringend kilo’s af, want ik […]

Ervaringen
14 augustus 2018

Els (49) voelt zich weer helemaal happy

Ik was op zoek naar een andere manier van eten en drinken om een paar kilootjes af te vallen en zocht in de buurt een adres voor voedingsadvies… Daarbij stuitte ik via Google op “Voedingscoach Maaike” in Roggel. Boven de tekst stond Zomerchallenge !!! Dit vond ik wel heel aantrekkelijk klinken en heb mij direct […]

Ervaringen
6 juli 2018

Manon (33): ‘ik voel me weer een energieke moeder’

Eind 2017, na twee zwangerschappen, vond ik dat de achtergebleven extra kilo’s nu wel weer mochten verdwijnen. In het nieuwe jaar was het tijd om een energieke moeder te worden die lekker in haar vel zat. Op 2 januari ben ik dan ook gestart met PowerSlim. De keuze voor dit programma was snel gemaakt aangezien […]

Ervaringen