fbpx

Klantervaringen

Hier plaats ik de ervaringen van klanten. De ene keer zal dit een uitspraak van een klant zijn en de andere keer zal er een stukje tussen staan wat een klant zelf heeft geschreven.

2 juli 2020

René (33) met regelmaat eten is belangrijk merk ik.

In oktober 2019 ging voor mij de knop om dat ik wilde afvallen. In het begin was het even een ritme vinden. Ik moest vooral wennen aan de groenten bij de lunch en elke 2 a 2,5 uur eten. Het afvallen ging snel en in februari was ik 25 kg kwijt en op streefgewicht. In […]

Ervaringen
31 januari 2020

Bloedwaardes van Bon enorm verbeterd

Afgelopen week heeft Bon een klant van mij zijn bloedwaardes laten controleren. Dit doet hij elk jaar waardoor we nu mooi kunnen zien wat de bloedwaardes doen na het afvallen van 23 kilogram. De huisarts had Bon bewust doorgestuurd voor een koolhydraatarm, eiwitrijk dieet vanwege medicatiegebruik. Nu bevestigen de bloedwaardes hoe goed deze keuze was. […]

Ervaringen, Tips
24 april 2019

Verstand komt met de kinderen

Een maand geleden werd mijn tweede zoontje Daan geboren. Heerlijk om weer zo’n warm hummelke tegen je aan te mogen houden. Maar tegelijk besef je ook weer hoe afhankelijk dit kleine hummelke van je is. Ik weet nog dat dit me bij mijn eerste zoontje Bram heel erg overweldigde en bang maakte. Ik was heel […]

Ervaringen, Tips
11 maart 2019

“Hoe is het nu met Diana?”

2 oktober 2017… Mijn intakegesprek bij mijn vriendin, PowerSlim coach Maaike. Hèt moment waarop ik besloot ècht te gaan werken aan mijn levensstijl. Dat ik uiteindelijk maar 2 maanden nodig had om mijn doel te behalen, was fijn maar was ook wel erg snel. Lees hier het ervaringsverhaal dat ik toen schreef. Doordat het zo snel ging, had [...]
Ervaringen
28 augustus 2018

Ethel (49), “een dip of terugval heb ik nooit gehad’’.

Begin dit jaar (2018) ben ik gestart met het PowerSlim programma, bij Voedingscoach Maaike in Roggel. Na het lezen van verhalen op facebook en het ontvangen van een folder bij de huis aan huis bladen, toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. De knop ging om, er moesten dringend kilo’s af, want ik […]

Ervaringen