Ethel (49), “een dip of terugval heb ik nooit gehad’’.

Begin dit jaar (2018) ben ik gestart met het PowerSlim programma, bij Voedingscoach Maaike in Roggel.
Na het lezen van verhalen op facebook en het ontvangen van een folder bij de huis aan huis bladen, toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. De knop ging om, er moesten dringend kilo’s af, want ik was véél te zwaar.

Enthousiast en vriendelijk werd ik ontvangen. In eerste instantie was ik wel sceptisch “Hoe kan dit werken!”. Met een starterspakket en nuttige tips ging ik naar huis. Thuis aangegeven wat de bedoeling was, het eerste wat er gezegd werd “voor wie wil je afvallen”, mijn antwoord was: ‘’voor mijzelf’’.

Een dieet kan ik het programma niet noemen, want je eet eigenlijk nog meer in plaats van minder. Je bent veel bewuster met je eten bezig en wat je eet.
De keuze van PowerSlim producten is erg groot en super lekker. Het was dus totaal niet zwaar.

Het streven was -25 kg, deze waren er na 5 maanden al af. Op dit moment zitten we op -31 kg en heb ik mijn doel bereikt. Een dip of terugval heb ik nooit gehad.
Voorlopig blijf ik nog onder controle, wat een fijn gevoel geeft.

Ik ben ontzettend trots op mezelf!!

Ethel Bosma

Scroll naar boven

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voedingscoachmaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373