fbpx

Gewichtsbehoud

Al vaker vele kilo’s afgevallen en ook weer bijgekomen?

Dit probleem komt vaker voor. Dit heeft meestal te maken met het niet permanent veranderen van het leef- en eetpatroon.  En die aanpassing heeft aandacht nodig. Want ieder mens is immers uniek en reageert anders. Wat de één wel kan eten, hoeft voor de ander niet te gelden.
Deze aandacht wil ik je graag na het afvallen bieden. Kijkend naar jouw situatie en de reactie van het lichaam stellen we het menu steeds bij zodat het wél mogelijk wordt om op gewicht te blijven.

Het unieke van het afvallen met PowerSlim is dat de begeleiding nog lang niet stopt als je op streefgewicht bent. Sterker nog. De fase gewichtsbehoud duurt vele malen langer dan de fase waarin je afvalt.

Wanneer de emoties de overhand nemen en bijvoorbeeld zorgen voor eetbuien coach ik je graag met de MatriXmethode.

In de supermarkt zijn er veel koolhydraatrijke voedingsmiddelen te koop. Gemakkelijke en tevens gezonde tussendoortjes zijn moeilijk te vinden. Daarom heeft PowerSlim de betaalbare Balance producten ontwikkeld die 40 tot 70% minder koolhydraten dan de supermarkt bevatten en tevens meer eiwitten en vezels voor de verzadiging.
Deze producten kunnen indien gewenst tijdens de fase gewichtsbehoud gebruikt worden en zijn ook geschikt voor partner en kinderen.