Verwarm de oven voor op 180 graden
Verwarm de olie in een koekenpan
Bak de champignons in de olie
Wanneer de champignons beginnen te kleuren voeg je de broccoli toen en roerbak je het geheel nog ongeveer 5 minuten
Vet de ovenschaal in met een beetje olijfolie
Doe een schepje tomatensaus in de ovenschaal en verdeel over de boven.
Leg de helft van het broccoli-champignonmengsel in de saus
Schep wat saus over de broccoli en champignons
Leg 2 plakken rauwe ham over de saus
Leg vervolgens de helft van de plakken courgette op de rauwe ham
Herhaal de stappen hiervoor zodat je van alles 2 laagjes heb
Giet de rest van de saus over de bovenste laag (courgette)
Leg 4 plakjes rauwe ham een beetje verfrommeld bovenop
Zet ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven
De plakken ham bovenop zijn door het bakken krokant geworden, Eet smakelijk!
Tomatensaus:
Snijd een kruisje in de twee tomaten
Leg de tomaten ongeveer een halfuur in een bak met gekookte water
Haal het vel van de tomaten en snijdt ze in blokjes
Verwarm de olie in een pan
Bak de ui en knoflook in de olie tot zeverkleuren
Voeg de tomaten en bouillon toe aan de knoflook en ui en laat 25 minuten zachtjes koken
Voeg de basilicum en oregano toe en maak alles fijn met de staafmixer