Havermout pannenkoeken

Havermout pannenkoeken

Gang Pannenkoeken
Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 40 gram havermout
  • 100 gram kersen
  • 1 ei
  • 25 ml sojamelk
  • ½ tl bakpoeder
  • 3 gram kaneel
  • 1 el honing
  • ½ el kokosolie
  • 10 gram kokosvlokken
  • 25 gram walnoten
  • zout

Instructies

  • Pak een grote kom en voeg de havermout,eieren,  ¾ van het fruit, het bakpoeder,de helft van de kokosvlokken, de honing, kaneel en zout en mix met je keukenmachine tot 1 geheel.
  • Voeg sojamelk toe om het beslag iets vloeibaarder te maken. Let op: niet zo dun maken als normaal pannenkoekenbeslag.
  • Verhit wat kokosolie in een koekenpan en maak 3 rondjes met het beslag in de pan. Bak op middelmatig vuur aan beide zijden bruin.
  • Bak de rest van de havermout pannenkoeken en stapel ze op een bordje op.
  • Als laatste voeg je het overgebleven fruit, de walnoten en de rest van de kokosvlokken toe.
  • Ikzelf heb eigen kersen (uit diepvries) gebruikt. Je kunt hier natuurlijk ook ander fruit voor nemen. Bijvoorbeeld: 0,5 banaan, 100 gr aardbeien of 1 kleine appel.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven