fbpx

Blog

23 februari 2020

Ik hos omdat ik weer mag badmintonnen.

Net voor Carnaval nog bij de orthomonuculaire arts geweest voor het bekken.
Met de alledaagse dingen eindelijk vrijwel klachtenvrij dus meteen gevraagd of ik al mocht sporten.
Gelukkig kreeg ik eindelijk groen licht hiervoor. Natuurlijk wel rustig aan beginnen en bijvoorbeeld steppen mocht ook niet.
Ik ben geen carnavalsvierder dus dat maakte voor mij niet veel uit maar ik hoste van plezier dat ik weer mag gaan opbouwen met badminton. Vandaar ook de verklede badminton foto die wel van een paar jaar terug is 😊


Omdat ik mocht opbouwen met sporten heb ik afgelopen woensdag een kwartier geroeid. We hebben nu namelijk ook een kleine fitnessruimte gemaakt in het BusinessCentrum zodat we als ondernemers kunnen sporten. Hier wil ik 2x per week 15-30 min even gaan sporten naast het fietsen en badmintonnen wat ik ook al doe.
Vrijdag dus ook voor de eerste keer weer gebadmintond. Was erg blij er weer eens te zijn. Niet alleen om het badmintonnen maar ook gewoon om de sociale contacten en even weg te zijn thuis.
Tot mijn grote verbazing ging het badminton ook best goed. Met een paar passen nog enige last maar het ging beter dan ik had gedacht en durven hopen.
Ik ben er erg blij mee.

Qua eten ging het afgelopen week in het begin van de week niet goed. Veel trek door de maandelijkse hormonen. Ik heb dus wat chips  en nootjes gehad. Echter bij beide een klein beetje. Vroeger kon ik dan niet meer stoppen maar gelukkig kan ik dit nu wel en blijft de schade wat beperkt. Woensdag besloot ik dat het afgelopen moest zijn en heb ik zelf koolhydraatarme chocolade bonbons gemaakt zodat ik verantwoord kon snoepen. Vanaf dat moment ging het gelukkig weer goed. Ik ben afgelopen week 0,5 kg afgevallen.

En nu weer lekker door met sporten en gezond eten.

Voor de carnavalvierders: Hos en spring nog lekker een paar dagen. Voor de anderen. Misschien heb je nog een paar vrije dagen of ben je zelfs op vakantie. Geniet ervan!

Recepten