fbpx

Blog

3 oktober 2016

Ik kan weer bewegen zonder pijn

Mijn naam is Joyce, 57 jaar en vanaf januari 2016 probeer ik mijn streefgewicht van 20 kg minder te bereiken onder begeleiding van mijn coaches Maaike en Elly van Voedingscoach Maaike te Herten.
Het is nu September 2016 en ik heb inmiddels mijn streefgewicht bereikt. Ik ben van maat 48/50 naar maat 42 gegaan. Maar dit ging niet zonder slag of stoot. Ik heb mijn manier van afvallen helemaal moeten omgooien. Zoals zoveel anderen dacht ik dat afvallen alleen kan als je honger lijd. Dit blijkt niet zo te zijn. Met PowerSlim mag je zelfs geen honger lijden. Je eet namelijk 6 keer per dag.
In het begin moest ik dus wennen aan het vele eten. Ik dacht: “zo val je toch niet af!!”

Door het 6 keer eten en veel water drinken begon ik (ondanks de overgang) wel af te vallen en dat was een hele opbaring voor iemand die alles al  geprobeerd heeft.

Door mijn overgewicht kon ik moeilijk bewegen terwijl ik dat wel graag doe. Ik was steeds moe en had veel pijn in mijn gewrichten. Ik dacht soms dat ik reuma had maar bij medische onderzoeken kwam er nooit iets uit. Door mijn gewichtsverlies kan ik nu wandelen en  fietsen en ben ik niet constant moe. Op mijn werk zeggen ze: “he Joyce wat loop je licht!!” Zo voelt het ook. Ik zie mezelf weer graag in de Spiegel, kan weer leuke kleren kopen en ik kan weer bewegen zonder pijn. Ik heb samen met PowerSlim de cirkel doorbroken en ben hier heel trots op. PowerSlim is eigenlijk geen dieet maar een andere manier van eten en bewegen, een andere manier van leven. Ik kan het iedereen aanraden.

           Voor                              Na

joyce-van-heumen-voorjoyce-van-heumen-na

Ervaringen

Plaats bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *