fbpx

Ik kies mijn eigen weg

Met name in de fase gewichtsbehoud als de touwtjes weer wat gevierd mogen  worden en de koolhydraten weer wat meer opgebouwd zijn, ontstaan wel eens wat moeilijkheden. Met alleen recepten en wat tips voor tijdens het uit eten red je het dan niet. Na heel wat coachings- en voedingscursussen ben ik samen met mijn collega vriendin Elly tot de conclusie gekomen dat er meer nodig is. Zelf lopen we ook regelmatig vast met strubbelingen rondom voeding en die ervaring willen we gaan bundelen met alle kennis die we hebben opgedaan in alle cursussen. We hebben het coachingstraject ‘ik kies mijn eigen weg’ ontwikkeld om jou te helpen tijdens het afvallen en op gewicht blijven. Aan de hand van persoonlijke opdrachten ga ik met je aan de slag. Ik start met jouw coaching vraag. Ik denk dat afvallen een doel kan zijn om gezonder te worden en beter in je vel zitten. Maar afvallen kan ook een vlucht zijn…. als ik straks slank ben dan…. daarmee stel je keuzes die je eigenlijk wil maken uit. Dus of je meteen wilt beginnen met afvallen, of dat je dat later wilt, of misschien helemaal niet. Het is allemaal jouw keuze. Het enige dat ik van je vraag is dat je de keuze maakt om te starten met het bewandelen van jouw eigen weg.

Ik ben Maaike, 34 jaar. Moeder van Bram en Daan van 3,5 jaar en 9 maanden. Van oorsprong ben ik verpleegkundige en docent maar ik begeleid sinds 5 jaar alleen nog maar klanten met overgewicht.
Ik ben zelf al vanaf mijn jeugd flinker dan mijn leeftijdsgenoten. Ik weet hoe het leven met lijnen en emotie-eten eruit ziet.
De afgelopen jaren heb ik me niet alleen heel erg verdiept in voeding maar ook vooral persoonlijk ontwikkeld en geluisterd naar mijn eigen lichaam en naar ervaringen van klanten. Naar hele positieve geluiden van klanten over het afvallen met PowerSlim maar ook naar geluiden als dagelijkse strubbelingen met voeding en gewichtschommelingen.
Als ervaringsdeskundige herken ik die verhalen allemaal. En ook ik merk dat het met sommige gebeurtenissen in het leven lastig is om je gezonde voedingsstijl vast te houden. Denk alleen al eens aan de stress waaraan vele bloot worden gesteld door het leven van deze tijd. De kinderen, de baas, de partner, vrienden. Iedereen trekt aan jou.
Met dit coachingstraject leer je datgene wat jij nodig hebt. Dit kan uiteenlopen van plannen tot het omgaan met vervelende opmerkingen uit de omgeving.

 

 

Ervaring van Diana

Het was even zoeken welke producten ik lekker vond om het goed vol te houden. De kilo’s vlogen eraf. Dat motiveerde om streng te blijven en door te gaan. In een rap tempo zat ik op mijn streefgewicht (-13 kg) waardoor we snel konden opbouwen. Het is fijn om veel meer energie te hebben, weer lekker in mijn vel te zitten en weer trots op mijzelf èn mijn lichaam te zijn. Ik ben Maaike enorm dankbaar voor haar goede begeleiding. Ik kon èn kan haar altijd appen m.b.t. het kiezen van de juiste producten of bijvoorbeeld uit de menukaart van een restaurant. Of gewoon even delen hoe het gaat.
Lees verder hoe Diana het afvallen heeft ervaren maar ook hoe ze nog op gewicht is.

 

Kies jij je eigen weg?

 

Maak hieronder een afspraak voor gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Velden met een * zijn verplicht

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, vul dan onderstand formulier in.