fbpx

Blog

17 december 2018

Jacqueline (27) ‘ik ben nu in staat om na een feestje de draad weer op te pakken’

Gewicht speelt al jaren een belangrijke rol in mijn leven. Ik was er jarenlang dagelijks mee bezig. Meerdere diëten heb ik geprobeerd, van crash diëten tot een koolhydraatarm dieet dat ik zelf vorm gaf, tot een groepscursus. Dat contactmoment ervaarde ik als een stok achter de deur, maar na het afronden van deze cursus viel ik weer terug in mijn oude gewoontes. Het gevolg was dat de weegschaal weer steeds een beetje meer aangaf en het me niet zelf lukte om hier iets aan te doen. Mijn grootste smoesje was dat ik het druk had en daarom geen tijd had om te koken en gezond te eten. In december 2017 was ik op mijn zwaarst en besloot ik dat de knop écht om moest.  Ik besloot om toch maar weer met een dieet te beginnen, waar ik eigenlijk niet achterstond. Dit werkte niet voor mij en hier leerde ik van, dat een digitale coach voor mij niet genoeg is. Ik heb iemand nodig die meedenkt en me confronteert als het even niet lukt, alleen op deze manier kan ik het volhouden en mijn doelen bereiken.

Ik had al heel veel advertenties van Maaike voorbij zien komen en ik volgde haar al een hele tijd op Facebook. Haar manier van schrijven sprak me aan. Toen ik er klaar voor was, bezocht ik haar website en vooral dit stukje inspireerde me enorm:

“Waarom zouden we het alleen doen als het ook samen kan?
Bij alles wat we in ons leven leerden zoals lopen, fietsen en auto rijden kregen we hulp. Toch menen we vaak het afvallen en het aanleren van een gezond voedingspatroon, alleen te moeten doen. Dat is nergens voor nodig.
Ik ben als ervaringsdeskundige jou stok achter de deur.”

Ik twijfelde over het afvallen met de PowerSlim producten, kan het ook zonder deze producten of heb ik ze echt nodig, kan het niet met vers en gezond eten uit de supermarkt.
Ik liet een bericht achter op haar site op zaterdagavond en zondagmiddag belde ze me al op. We maakten een afspraak op dinsdag en tijdens dit gesprek begreep ik, waarom de PowerSlim producten belangrijk zijn en dat ik uiteindelijk geen producten meer nodig heb. Ik was overtuigd en besloot om te starten.

Wat ben ik blij dat ik die beslissing genomen heb! De weegmomenten heb ik als heel prettig ervaren, ik kan met al mijn vragen bij Maaike terecht en zij kan ook de veranderingen in vetpercentage, spiermassa en vocht meten, dit was voor mij een echte eye-opener.

In 17 weken viel ik 13 kg af. Nu ik in de fase gewichtsbehoud zit, leer ik om bewustere keuzes te maken; wat eet ik en op welk moment.  Toch blijf ik Maaike bezoeken voor de weegmomenten, zo voorkom ik een terugval in oude gewoontes. Ook merk ik dat ik nu veel beter in staat ben om na een feestje de draad weer op te pakken.

Wat ben ik blij dat ik met Maaike in contact gekomen ben en dat PowerSlim zo makkelijk vol te houden en toepasbaar is. Ik kan nu lekker en gezond eten, ook in drukkere periodes.

Ervaringen