Kruidige kipburger met snijbonen

Kruidige kipburger met snijbonen

Gang Hoofdgerecht
Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 120-150 gram kipgehakt
  • 200 gram snijbonen
  • ½ ui, in stukjes
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • ½ tl cayenne peper
  • ½ tl (gedroogd) tijm
  • ½ tl komijnzaad
  • ½ tl kruidenbouillonpoeder
  • peper en zout

Instructies

  • Meng het kipgehakt met de Cayennepeper, tijm, komijnzaad en kruidenbouillon en maak hier 1 grote of 2 kleine burgers van.
  • Verwarm een halve eetlepel olie in een wok en fruit hierin de uit tot hij glazig is.
  • Voeg de knoflook en snijbonen toe aan de ui en roerbak +/- 10 minuten op middelhoog vuur.
  • Verwarm ondertussen in een koekenpan een halve eetlepel olie en bak hierin de kipburgers gaar.
  • Voeg naar smaak peper en zout toe aan de snijbonen.
  • Eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voedingscoachmaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373