Lekker uit eten bij een eetcafé of restaurant. Doen!

Ben je bezig met PowerSlim of ben je aan het letten op je lijn? Veel mensen denken dan: ik ga niet uit eten want dan kom ik weer aan of dan kom ik in de verleiding. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Uit eten kan heel goed als je let op het gewicht. Nagenoeg alle restaurants zijn bereid om rekening te houden met jou dieet. De klant is namelijk koning.

Voorgerecht
Neem als voorgerecht bijvoorbeeld een heerlijke salade met bijvoorbeeld carpaccio, zalm, tonijn, garnalen of kip. Vraag of ze de dressing eraf kunnen laten. Wanneer je nog in fase 1 van PowerSlim zit kun je ook nog vragen of ze de nootjes en kazen eraf laten. Hier kun je in je keuze eventueel ook al rekening mee houden.

Hoofdgerecht
Als hoofdgerecht kun je een heerlijk stuk vlees zoals bief, varkenshaas of kip nemen. Ook kun je natuurlijk kiezen voor vis zoals zalm, kabeljauw of mosselen. Let erop dat je geen vlees of vis met een krokant korstje neemt of met saus. In veel restaurants is bijvoorbeeld de mogelijkheid om er gebakken champignons bij te nemen.
In plaats van de frietjes of aardappelkroketjes vraag je wat extra groente erbij.

Nagerecht
Sluit af met een heerlijke thee of koffie. Wanneer je nog in fase 1 zit van PowerSlim, kies dan voor een kruidenthee of koffie zonder melk/suiker en met een eventueel zoetje.
Maar denk ook eens aan een verse muntthee. Heerlijke smaak en het ziet er gelijk een stuk gezelliger uit.

En het allerbelangrijkste: Geniet!

Zelf heb ik een hele goede ervaring gehad met de volgende eetgelegenheden. Zij houden rekening met je dieet en zorgen voor bijvoorbeeld wat extra groenten.

  • Brasserie Entree op de markt 20 in Roermond
  • Herberg de Bongerd, Markt 13, 5954 BH Beesel

Ga je naar een specifiek restaurant zoals een griek lees hier voor meer informatie.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven