Manon (33): ‘ik voel me weer een energieke moeder’

Eind 2017, na twee zwangerschappen, vond ik dat de achtergebleven extra kilo’s nu wel weer mochten verdwijnen. In het nieuwe jaar was het tijd om een energieke moeder te worden die lekker in haar vel zat. Op 2 januari ben ik dan ook gestart met PowerSlim.

De keuze voor dit programma was snel gemaakt aangezien mijn coach, Maaike Bonten, met haar bedrijf in hetzelfde pand zit als ik. Ik heb bij haar geïnformeerd wat het programma inhield en was direct enthousiast. Alleen het in de eerste periode niet eten van fruit leek me lastig. Maar door het grote aanbod van producten van PowerSlim en de informatie over hetgeen ik wel mocht eten, heb ik geen moment moeite gehad. Het ging vanzelf. Ook was het fijn om te weten dat ik altijd bij Maaike terecht kon als ik ergens tegen aan liep.
De begeleiding en de oprechte interesse waren heel prettig.

In mei zat ik al onder mijn streefgewicht en ben ik gaan stabiliseren. Gelukkig ben ik al 6 weken op een stabiel gewicht. Het is fijn om de afspraken met Maaike nog als een stok achter de deur te hebben. Ik merk dat ik in de fase waarin ik nu zit makkelijker aan verleidingen toegeef, maar omdat ik weet dat er na een aantal weken weer een afspraak staat gepland blijft de motivatie om dit gewicht vast te houden en niet al te veel toe te geven aan verleidingen. Hierbij helpen zeker ook de producten van PowerSlim Balance.

Ik weet zeker dat het volgen van het programma me veel heeft gebracht. Op de eerste plaats ben ik nu de energieke moeder die lekker in haar vel zit. Ook zijn de reacties uit mijn omgeving erg fijn. En heel belangrijk is dat ik mij meer bewust ben geworden van ingrediënten in verschillende producten. Ik maak bewustere keuzes die me zeker ook in de toekomst gaan helpen om op gewicht te blijven.

Groet,

Manon Peeters

Scroll naar boven