fbpx

Mensen zeggen voortaan dat ik straal

Kiki, ''mensen zeggen voortaan dat ik straal''.

 

 

Voorheen heb ik ook al eerder geprobeerd gezonder te gaan eten, maar koos ik vaak voor de makkelijke weg. Ik at eentonig en de knop ging niet helemaal om. Nu wel!

Nu beleef ik er ook plezier aan om recepten uit te proberen. Vroeger at ik vaak kip en nu bestel ik voortaan zalm als ik ga uiteten.  Ik geniet nu ook echt van eten, en ik heb geleerd wat ik moet doen als ik toch in de verleiding kom. Wat voor iets anders kan ik dan pakken of wat ga ik doen zodat het niet meer in mijn hoofd zit, want mijn lichaam heeft er eigenlijk geen behoefte aan.

Ik weet dat volhouden het moeilijkste gaat worden. Maar mijn eetpatroon is al zo veranderd, mijn hele levensstijl eigenlijk. Ik weet ook dat mijn coach mij hierin blijft ondersteunen, ze blijft me nog een jaar lang nabegeleiding geven. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat het me helemaal gaat lukken om mijn doel te behouden!

Ik wil nooit meer terug naar hoe ik was.

Lees kiki’s hele verhaal. 

Kiki is afgevallen met PowerSlim. Ik als coach begeleid jou door de 3 fasen van PowerSlim heen. In fase 1 verlies je 80% van het gewicht wat je kwijt wilt. In fase 2 gaan we langzaam opbouwen naar normale voeding. In fase 3 leer ik je onder andere om de etiketten op de juiste manier te lezen, je nieuwe levensstijl eigen te maken en eventueel te begeleiden bij emotie-eten

 

 

 

Ik ben Maaike (1985), jou voedingscoach. Ik ben in 2014 zelf afgevallen met PowerSlim. Dit werkte voor mij zo goed dat ik andere mensen ook wilde gaan begeleiden met afvallen. Ook leerde ik eindelijk om niet bij ieder dipje een chipje te nemen en ben ik me hier in de begeleiding ook meer op gaan richten. Ik voel me goed en dat gun ik iedereen!

Start je in januari met PowerSlimmen dan krijg je er een gratis ontbijtbox bij!

Maak hieronder een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Velden met een * zijn verplicht

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, vul dan onderstand formulier in.