fbpx

Powerslim

Hoe werkt afvallen met PowerSlim
Met PowerSlim val je af in 3 fasen.

  1. In de eerste (strenge fase) val je 80% van het gewicht wat je kwijt wilt af. Dit doe je met behulp van PowerSlim producten en groenten en vlees/vis.
  2. In de tweede fase ga je al langzaam opbouwen naar normale voeding en val je de laatste kilo’s af.
  3. In de derde fase ga je helemaal opbouwen naar normale voeding en gaan we samen kijken welk eetpatroon bij jou persoon en situatie past. De begeleiding stopt zeker niet bij het behalen van het streefgewicht. Het behoud is juist de belangrijkste fase en duurt minimaal 1 jaar.

Het geheim van PowerSlim:

  • Koolhydraatarme en eiwitrijke voeding
  • Geen honger
  • Gangbare en lekkere recepten uit het PowerSlim kookboek
  • Persoonlijke en individuele begeleiding van mij als ervaringsdeskundige
  • Geen jojo-effect door 1 jaar begeleiding na het behalen van het streefgewicht

 

Kosten
De kosten zullen per persoon variëren. Ik bepaal aan de hand van het gewicht, de lengte en het bewegingspatroon hoeveel eiwitten je per dag nodig hebt om tijdens het afvallen geen spierafbraak te krijgen. Je betaalt voor de eiwitrijke producten van PowerSlim, hierbij is mijn persoonlijke begeleiding inbegrepen.
Richtlijn van de kosten voor de meeste mensen:
Fase 1: 90 a 100 euro per week
Fase 2: 40 tot 70 euro per week
Fase 3: 15 euro per maand (na bereiken van streefgewicht nog een jaar komen wegen.

Ik werk met spaarpunten zodat je af en toe van een korting van 20 euro kunt genieten.
Neem contact met me op als je de exacte kosten voor jou persoonlijke situatie wilt weten.

PowerSlim Producten
De producten bevatten allen een hoog eiwitgehalte en een laag koolhydraat-gehalte. Hierdoor zullen de spieren behouden blijven en zullen de vetreserves aangesproken worden. Door het hoge eiwitgehalte is er weinig tot geen hongergevoel. De producten van PowerSlim zijn onder andere:  

Er is veel variatie mogelijk en PowerSlim is continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van het assortiment. Op de afbeelding hierboven is een voorbeeld van een taartje te zien die bijvoorbeeld tijdens een verjaardag te nuttigen is.
Met PowerSlim is het ook heel goed mogelijk om samen met partner/gezin te eten. Je eet bij het diner namelijk gewoon groente en vlees.

Nieuwsgierig? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek
Tijdens het intakegesprek leg ik de werkwijze uit van de afslankmethode en het begeleidingstraject. Hierna bepaal jijzelf of deze methode jou methode is en of je wilt starten.

Je zou kunnen starten met een 3 dagen proefpakket a €29,95 en met een starterspakket a €159 euro waar je 7  dagen mee kunt doen en waar allerlei variaties in makkelijke dagdoosjes zitten zodat je het assortiment kunt uitproberen. Tevens zit er ook een kookboek bij met lekkere en makkelijke recepten.