PS food & lifestyle

Maaikeproducten

Koolhydraatarm en eiwitrijk

Met PS food & lifestyle val je af met koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Door het verlagen van de koolhydraten ga je vet verbranden. In de producten zit een verhoogd eiwitgehalte waardoor je geen spieren gaat afbreken. Het zou namelijk jammer zijn als opgebouwde spieren afgebroken worden. Hierdoor kun je je tevens slap en minder energiek gaan voelen. Van afvallen met PowerSlim ga je je na ongeveer 4 dagen juist energieker voelen.

Hoe werkt afvallen met PS food & lifestyle

.Met PS food & lifestyle val je af in 3 fasen.

  1. In de eerste (strenge fase) val je 80% van het gewicht wat je kwijt wilt af. Dit doe je met behulp van PS food & lifestyle producten en groenten en vlees/vis.
  2. In de tweede fase ga je al langzaam opbouwen naar normale voeding en val je de laatste kilo's af.
  3. In de derde fase ga je helemaal opbouwen naar normale voeding en gaan we samen kijken welk eetpatroon bij jou persoon en situatie past. De begeleiding stopt zeker niet bij het behalen van het streefgewicht. Het behoud is juist de belangrijkste fase en duurt minimaal 1 jaar. Ook begeleid ik je dan bij eventueel emotie-eten of verleidingseten

Het geheim van PS food & lifestyle

  • Koolhydraatarme en eiwitrijke voeding
  • Geen honger
  • Gangbare en lekkere recepten uit het PS food & lifestyle kookboek
  • Persoonlijke en individuele begeleiding van mij als ervaringsdeskundige
  • Achterliggende oorzaak van slecht afvallen ontdekken. Denk aan troost-eten of lichamelijke oorzaken als darmproblematiek, hormonen, tekorten aan vitamine/mineralen/aminozuren etc.
  • Geen jojo-effect door 1 jaar begeleiding na het behalen van het streefgewicht

Kosten
De kosten zullen per persoon variëren. Ik bepaal aan de hand van het gewicht, de lengte en het bewegingspatroon hoeveel eiwitten je per dag nodig hebt om tijdens het afvallen geen spierafbraak te krijgen. Je betaalt voor de eiwitrijke producten van
PS food & lifestyle, hierbij is mijn persoonlijke begeleiding inbegrepen.
Richtlijn van de kosten voor de meeste mensen:
Fase 1: 90 a 100 euro per week
Fase 2: 40 tot 70 euro per week
Fase 3: 15 euro per maand (na bereiken van streefgewicht nog een jaar komen wegen.

Ik werk met spaarpunten zodat je af en toe van een korting van 20 euro kunt genieten.
Neem contact met me op als je de exacte kosten voor jou persoonlijke situatie wilt weten.

PS food & lifestyle producten

De producten bevatten allen een hoog eiwitgehalte en een laag koolhydraat-gehalte. Hierdoor zullen de spieren behouden blijven en zullen de vetreserves aangesproken worden. Door het hoge eiwitgehalte is er weinig tot geen hongergevoel. De producten van PS food & lifestyle zijn onder andere:  

Er is veel variatie mogelijk en PS food & lifestyle is continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van het assortiment. Op de afbeelding hiernaast is een voorbeeld van een taartje te zien die bijvoorbeeld tijdens een verjaardag te nuttigen is.
Met PS food & lifestyle is het ook heel goed mogelijk om samen met partner/gezin te eten. Je eet bij het diner namelijk gewoon

Tijdens het intakegesprek leg ik de werkwijze uit van de afslankmethode en het begeleidingstraject. Samen met jou bekijk ik of deze methode geschikt voor jou (situatie) is en bepaal jijzelf of je wilt starten.

Je zou kunnen starten met een 3 dagen proefpakket a €29,95 en met een starterspakket a €159 euro waar je 7  dagen mee kunt doen en waar allerlei variaties in makkelijke dagdoosjes zitten zodat je het assortiment kunt uitproberen. Tevens zit er ook een kookboek bij met lekkere en makkelijke recepten.

Scroll naar top