fbpx

Blog

12 juni 2019

Sabine; “voor mij is een sessie bij Maaike iets wat ik voor iedere 3-4 maanden inplan”

Het is krankzinnig twee keer hetzelfde te doen, terwijl je een andere uitkomst verwacht. (Einstein)

Al meerder keren ben ik bij Maaike geweest voor een succesvol resultaat van de MatriXmethode. Ik was zelfs 1 van de eerste proefpersonen. En hoewel het steeds relatief kleine dingen zijn, welke om de e.o.a. reden maar niet helemaal in de puzzel passen, heeft het soms ook wel even tijd nodig, voordat het op de plaats valt. Soms duurt het, ondanks het behalen van het gewenste resultaat tijdens de MatriXsessie, één, twee of drie weken, voordat het spreekwoordelijke kwartje valt. De werking van het brein is soms te complex om het überhaupt te willen begrijpen. Maar een goede stap voor stap begeleiding van Maaike zorgt er dan weer voor dat je je volledig overgeeft in een omgeving die vertrouwd voelt. Maar ook van die ene heftige emotie, welke je bang maakt om iets te doen, heb ik mogen ervaren dat de MatriXmethode gewoon goed werkt.

Voor mij is het inmiddels iets wat ik voor iedere 3-4 maanden inplan, zodat ik (zonder details te noemen) gewoon een puzzelstukje op de juiste plaats kan leggen.

Liefs Sabine

btr

Ervaringen MatriX coaching