fbpx

Blog

10 september 2019

Sla je het hele weekend alles waf en dan kom je s’ avonds thuis………..

September, de maand waarop de meeste mensen geboren worden. Rara hoe kan dat 😉
Dit betekent natuurlijk veel verjaardagen en feesten in deze maand. Een uitdaging voor de mensen die willen afvallen of op gewicht willen blijven.
Ikzelf had afgelopen week een etentje, verjaardag en familiefeest. Ik heb me er behoorlijk goed doorheen geworsteld. Met de nadruk op geworsteld. Want het ging niet allemaal van een leien dakje. Met het etentje donderdag ossenhaas van de wok, zonder friet, rijst, brood en met extra groenten. Wel gebakken in sojasaus. Hopen dat het kikkoman sojasaus was :-). De wortel heb ik er even tussenuit gevist.


Op zaterdag met de verjaardag mijn oudste zoon geholpen met de taart. Zelf niks van genomen. Hierna heb ik de PowerSlim chocolade bolletjes genomen en wat komkommer en cherrytomaatjes die op tafel stonden.
Zondag met de koffie gewoon een reep. De lunch was nog even spannend. We mochten door de grote groep maar 3 lunchgerechten kiezen. Natuurlijk wilde niemand anders een salade of omelet. Dus toen gevraagd of ik in plaats van het broodje tonijn (die er 3 gekozen hadden) een salade tonijn kon krijgen. Gelukkig kon dit. ‘s middags werden er nog donuts en appeltaart geserveerd.


Ik heb toen weer een reep genomen.
Het afslaan van die momenten ging best goed. Maar toen kwam ik thuis om 16:30 op zondag.
Ik had ontzettende trek en baalde er ook wat van dat ik dit weekend nauwelijks reacties had gehad op mijn afvallen. Terwijl het nu echt goed zichtbaar begint te worden.
Ik baalde en had dus al het hele weekend alles moeten aanzien en afslaan.
Ik heb even tot 10 geteld en echt even gedacht. Wat ga ik nu doen. Ik wil niet zondigen maar ik voel dat ik nu echt even iets lekkers nodig heb.
Ik besloot niet het eten van gisteren warm te maken. Hier had ik totaal geen zin in. Was wel lekker makkelijk geweest maar besloot dat het ook goed was om even bezig te zijn.
Ik heb uiteindelijk een PowerSlim pannenkoek met champignons, prei en een beetje spek gemaakt. De spek mag natuurlijk niet maar ik had even iets nodig en dan was dit het beste van het slechtste.
Tijdens het pakken van de groenten in de kelder kwam ik helaas ook nog wat gemengde noten tegen. Hier heb ik er 4 van genomen. Want als ik even een punt kon geven hoe moeilijk ik het op dat moment even had zat ik zeker op een 9. Ik moest me dus behoorlijk inhouden om niet meer te pakken. Maar snel aan de slag!
Voor mijn zoon een bloemkoolpannenkoek en voor mijn man en ik een pannenkoek met prei, champignons en spek. Ikzelf natuurlijk de PowerSlim versie.
Onder het koken ventileerde ik mijn gevoelens even met vriendinnen. Gelukkig ook veel steun van hun kant.
Wat karamel zeezout stroop van PowerSlim over de pannenkoek en dan kon het feest beginnen. De pannenkoek was verrukkelijk. Ik heb er echt van genoten!


Daarna nog een heerlijke douche en het gevoel van trek was weg.
Poe. Gelukkig. Overleefd!
De maandag verliep weer alles prima.
Dinsdag wegen! Het resultaat: 1,2 kg eraf. Oh wat ben ik blij dat ik alles heb afgeslagen. In totaal 17 kg afgevallen en nog maar 11 te gaan. Klinkt al steeds beter. 😊

Eigen ervaring PowerSlim, Tips