Succeservaring van mijzelf

[vc_row rt_row_background_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_borders=”” rt_row_paddings=”true” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_column_text]“Ik voel me weer lekker in mijn vel en ben van mijn blessures aan de knieën af”.

In maart 2013 ben ik begonnen met afvallen m.b.v. een voedingscoach van Powerslim. Mijn moeder tipte mij nadat ze een voedingscoach van Powerslim op een verjaardag trof. Ik was al 4 keer eerder 20 kg afgevallen en ook weer gelijk bijgekomen.

Ik koos dan ook voor Powerslim omdat er na het bereiken van het gewicht nog een jaar begeleiding aan vast zat. Ik startte onder het mom van: “laat ik het nog maar eens proberen”. Ik had er niet veel vertrouwen in maar zette de knop weer om en verzamelde mijn moed. Na een aantal dagen bezig te zijn met Powerslim merkte ik dat ik geen honger had en de producten lekker waren. Ook voelde ik me gelijk een stuk fitter. Dit maakte het makkelijker om door te zetten. Het wekelijks contact met de voedingscoach heb ik als prettig ervaren. Het afvallen ging snel en goed. Begin oktober zat ik op mijn streefgewicht en was ik 21 kg afgevallen. Natuurlijk waren er moeilijke momenten maar mijn voedingscoach wist me dan altijd weer te motiveren om door te gaan.

Ik voel me nu erg lekker in mijn vel en dat gun ik iedereen! Daarom heb ik besloten om als voedingscoach van Powerslim aan de slag te gaan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row rt_row_background_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_borders=”” rt_row_paddings=”true” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_btn title=”Over mij” color=”green” link=”url:https%3A%2F%2Fvoedingscoachmaaike.nl%2Fover-mij%2F||”][/vc_column][/vc_row]

Laat een reactie achter

Scroll naar boven