fbpx

Blog

8 juni 2015

Teuntje: ‘Ik voel me een ander mens’

Hoi ik ben Teuntje en ik ben 28 jaar oud. Net als zovelen worstel ik al jaren met mijn gewicht. Ik heb vele pogingen gedaan om af te vallen maar helaas lukte het nooit. Totdat ik een flyer van voedingscoach Maaike in de brievenbus kreeg.

Maaike werkt met het PowerSlim afslankprogramma. Ik dacht nu ga ik ervoor!
Ik heb meteen een afspraak gemaakt met Maaike. In het begin moest ik wel even wennen, met name de vele eetmomenten. Om de twee uur mocht ik namelijk iets eten. Maar al snel raakte ik aan dit eetritme gewend.

Het brede assortiment met PowerSlim producten maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. De repen en shakes zijn heerlijk maar je kunt ook echt lekkere gerechten maken dankzij het PowerSlim kookboek! Je kent geen hongergevoel en ik had ook geen zin in snoep. Daarnaast kun je de PowerSlim producten ook makkelijk meenemen naar het werk.

De kilo’s vlogen eraf, geweldig! In totaal ben ik 34 kilo afgevallen door het volgen van het PowerSlim programma. Ik voel me een ander mens. Ik kan weer leuke kleren kopen en voel me fitter. Mijn moeder die ook verschillende diëten heeft geprobeerd zonder succes, zag mij met de maand slanker worden. Daarom is zij ook met het PowerSlim afslankprogramma begonnen. En ja hoor! Ook zij is in drie maanden tijd 15 kilo afgevallen dankzij het fantastische programma.

Ik kan PowerSlim aan iedereen aanbevelen. Je investeert in jezelf! Mijn complimenten voor Maaike, mijn coach die mij altijd steunde en moed inpraatte.

Ervaringen

Plaats bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *