Thaise taugé noodles met rosbief en sesamdressing (gewichtsbehoud)

Thaise tauge noodles met rosbief en sesamdressing

Gang Pasta-Rijst
Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 400 gram rosbief plakken
  • 400 gram taugé (sojascheuten
  • 100 gram wortel, geraspt
  • 4 lente-uitjes in schuine ringen
  • 1 rode ui in halve ringen
  • ½ komkommer in lucifer reepjes
  • 4 el pinda's, gehakt
  • 3 el sesamolie
  • 2 el chilisaus
  • 2 rode pepers, zaadlijsten verwijderd en in ringen
  • 2 el kikkoman sojasaus
  • 1 bosje verse koriander, gehakt
  • 1 bosje verse munt, gehakt

Instructies

  • Meng 2 eetlepels sesamolie met de sojasaus en chili-saus in een kommetje.
  • Verhit 1 eetlepel sesamolie in een pan en roerbak de taugé met de wortel, rode ui en rode peper circa 2 minuten.
  • Giet de sesamdressing erover en menggoed door.
  • Verdeel het taugé-groente mengsel over 4 borden en verdeel de komkommer, lente-ui en rosbief eroverheen.
  • Bestrooi met peper, zout, de gehakte kruiden en pinda’s.
  • Variatietip: Op een minder warme dag ook heerlijk met gebakken rundergehakt in plaats van rosbief.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voedingscoachmaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373