Vanavond ga ik uit eten…..Natuurlijk kan dat!

Ik hoor klanten wel vaker zeggen: “Help ik ga uit eten”, “Wat moet ik nu doen?” Zal ik het maar afzeggen?”
Allereerst. zeg alsjeblieft geen afspraken af. Er komen nog zoveel meer van deze momenten. Plannen en voorbereiden is het belangrijkste!

Uit eten (met name á la carte) is ontzettend goed te combineren met PowerSlim.
Toevallig ben ik laatst uit eten geweest. Ik heb een salade scampi’s (zie hieronder) genomen waarbij ik vroeg om de dressing en sauzen apart te laten. Het fruit hadden ze ook mooi op de rand van het bord liggen.
Dus ook voor fase 1 zonder fruit heel goed te doen.

Een aantal tips met uit eten:

  • Probeer ervoor te zorgen dat je gaat eten in een restaurant waar je kunt kiezen van de kaart. Of stel zelfs voor dat jij het restaurant uitkiest.
  • Bekijk voordat je naar het restaurant gaat al de menukaart zodat je al gezonde keuze hebt kunnen maken en al voorbereid bent op wat je wil vragen. Bijvoorbeeld saus apart, dressing apart, welke soort groenten zitten erbij, geen aardappelen maar eventueel wat extra groenten etc.

En het allerbelangrijkste: Geniet van het lekkere eten, het fijne gezelschap en de ontspanning!

Meer van zulke tips zie hieronder:

kies ik voor de griek een wokrestaurant, italiaan, chinees, of-eetcafe/restaurant

lekker uit eten in een restaurant eetcafe of brasserie

 

 

Scroll naar boven