fbpx

Blog

9 januari 2018

Ik ben weer trots op mijzelf èn mijn lichaam

Ik ben Diana (32 jaar) en zat al langer letterlijk niet goed in mijn vel. Alhoewel mijn zwangerschapskilo’s redelijk snel leken te minderen, bleef er toch wat ‘hangen’. Mijn voornemens om dan gezonder en bewuster te gaan eten,  hielden niet lang stand. Ik had een stok achter de deur nodig. Toen ik ook nog vragen kreeg of ik weer zwanger was; terwijl er geen wens is voor een tweede kindje, was het voor mij duidelijk dat er iets nodig was.

Omdat ik wist dat mijn vriendin Maaike zelf succesvol was afgevallen met PowerSlim èn coach is, was voor mij de link snel gelegd. Afvallen is toch wel een dingetje. Het raakt je heel persoonlijk. Daarom wilde ik wel een vertrouwd persoon als coach.

Het begin was heel pittig. Ervaren hoeveel ‘slecht’ eten er is maar ook om er nu vanaf te blijven. Het was even zoeken welke producten ik lekker vond om het goed vol te houden. De kilo’s vlogen eraf. Dat motiveerde om streng te blijven en door te gaan. In een rap tempo zat ik op mijn streefgewicht (-13 kg) waardoor we snel konden opbouwen. Het is fijn om veel meer energie te hebben, weer lekker in mijn vel te zitten en weer trots op mijzelf èn mijn lichaam te zijn. Ik ben Maaike enorm dankbaar voor haar goede begeleiding. Ik kon èn kan haar altijd appen m.b.t. het kiezen van de juiste producten of bijvoorbeeld uit de menukaart van een restaurant. Of gewoon even delen hoe het gaat.

Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik dit ga volhouden omdat ik geleerd heb dat gezond eten ook gewoon erg lekker is. De zondig momenten die ik mag inlassen zijn cadeautjes voor het harde werk. Dit doe ik wel met mate omdat ik niet meer terug wil naar waar ik vanaf kom!
Hoe gaat het nu met Diana?

 

Ervaringen