Witvis met venkel

Witvis met venkel op de BBQ

Gang BBQ
Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 150-200 gram Witvis (Tilapiafilet, Kabeljauwfilet)
  • 200 gram Venkel, grof gesneden
  • 1/2 Ui, gesnipperd
  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 1 theelepel Citroensap
  • 1 takje Verse peterselie, fijn gehakt

Instructies

  • Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar in een platte schaal.
  • Haal de witvis een aantal keren door de marinade en laat hem hier minimaal een kwartier in liggen.
  • Verhit de olijfolie in een braadpan.
  • Voeg de ui en venkel toe.
  • Bak 1 minuut aan.
  • Voeg een scheutje water toe en laatop laag vuur, met de deksel op de pan, circa 10 minuten smoren.
  • Leg de witvis op aluminiumfolie enbesprenkel met het citroensap.
  • Verdeel de venkel, de ui en depeterselie over de vis en vouw het aluminiumfolie dicht.
  • Leg het pakketje aluminiumfolie voorongeveer 15 minuten op de BBQ totdat de witvis gaar is.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voedingscoachmaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373