fbpx

Over Mijzelf

Maaike Bonten-Peters
Als ervaringsdeskundige begeleid ik je graag naar een gezonde 
leefstijl waar jij je lekker bij voelt!

Maaike

In maart 2013 ben ik begonnen met afvallen met behulp van een voedingscoach van PowerSlim. Hiervoor was ik al 4 keer eerder 20 kg afgevallen en ook weer gelijk bijgekomen. Ik koos voor PowerSlim omdat er na het bereiken van het gewicht nog een jaar begeleiding aan vast zat. Dit was voor mij belangrijk om niet in dezelfde valkuil te stappen.  Ik startte onder het mom van: “laat ik het nog maar eens proberen”. Ik had er niet veel vertrouwen in en vond het eigenlijk best wel duur. Na een aantal dagen bezig te zijn met PowerSlim merkte ik dat ik geen honger had en de producten lekker waren. Dit maakte het makkelijker om door te zetten. Het wekelijks contact met de voedingscoach heb ik als prettig ervaren. Ze was betrokken en een echte stok achter de deur. Het afvallen ging snel en goed. In augustus zat ik op mijn streefgewicht en was ik 21 kg afgevallen. Natuurlijk waren er moeilijke momenten maar mijn voedingscoach wist me dan altijd weer te motiveren om door te gaan.

Ik vind het belangrijk dat klanten het gevoel hebben dat ze bij mij terecht kunnen. Dat ze als een individu door mij begeleid worden en dat hun zelfvertrouwen groeit.

Zelf kan ik me enorm opwinden als ik door de supermarkt loop. Hoe erg de consument door de marketing op de producten voor de gek gehouden wordt. Zinnen als: ‘bevat veel vezels, zonder toegevoegde suikers, mager en light’? Het staat op veel verpakkingen maar is dit product in die verpakking nu echt de gezonde keuze? Hier weten veel mensen het antwoord niet op. Graag help ik je hier verder mee.

Ik voel me nu erg lekker in mijn vel en dat gun ik iedereen! Daarom heb ik besloten om als voedingscoach van Powerslim aan de slag te gaan. In het verleden met ik verpleegkundige en docent verzorging geweest. Samen met mijn eigen ervaring en de academie van PowerSlim zorgt dit voor de ideale mix om mensen te begeleiden bij het afvallen en op gewicht blijven.