Aanbod

Academy 'stop de lijnstrijd' met 8 modules waarin je in eigen tempo leert wat jouw valkuilen zijn. In de individuele sessie en middels mail/app contact tussendoor zal ik samen met jou de puzzel compleet maken zodat je niet meer in oude gewoontes terugvalt EN op gewicht blijft.

Tijdens de academy heb je van mijn gedurende 2 maanden begeleiding middels mail/app contact en 1 individuele sessie van een uur.
De Academy blijft echter beschikbaar en kun je in je eigen tempo doorlopen.

Academy 'stop de lijnstrijd' met 8 modules waarin je in eigen tempo leert wat jouw valkuilen zijn.

In de individuele sessies en middels mail/app contact tussendoor zal ik 7 stappen met je doorlopen om alle situaties van teveel eten in stukken te snijden en zo stap voor stap behapbaar maken waardoor je weer overzicht krijgt, weet met welke stap je kunt beginnen en uiteindelijk weer ontspannen kunt omgaan met eten.
Het boek 'liefde in plaats van chocolade' helpt je de stappen nog beter te begrijpen en zal na het programma van 6 maanden als een mooi naslagwerk dienen.

Van propvol naar smaakvol helpt mensen die worstelen met afvallen om ontspannen te kunnen genieten van eten en weer lekker in hun vel te voelen door in 7 stappen de oorzaak van het jojo-en te achterhalen en weer bewuste ontspannen keuzes ten aanzien van eten te maken en daardoor weer te kunnen gaan genieten van het leven.

Door de oorzaak te tackelen ga je pas ECHT op gewicht blijven zonder de hele dag bezig te zijn met calorieën/koolhydraten tellen.

Ervaringen

Sublogo_Voedingscoach-Maaike_FC_wit

‘’Heel toevallig Maaike’s webinar zien passeren op internet, me spontaan ervoor ingeschreven en had meteen een goed gevoel: het was to the point, helder en goed gebracht. En nu samen partners in crime op weg naar een gezond (eet)patroon. Yes!’’

Melike

Sublogo_Voedingscoach-Maaike_FC_wit

Blij met de begeleiding van Maaike. Ze geeft fijne tips en tools, is realistisch en kijkt wat bij jou past.
Hierdoor wordt het gemakkelijker je doel te behalen doordat je dicht bij jezelf blijft.
Aanrader in mijn ogen!
      

Sylke

els close up

Voedingscaoch Maaike heeft veel voor mij betekend sinds 3 jaar.
Zij heeft mij veel geleerd over voeding en goeie tips en tools gegeven .
Echt een aanrader als je een betere en gezondere levensstijl wil.
Dankjewel Maaike 💜

Els

eigen-foto-paul-zoom

Ik had al mijn hele leven (50 jaar) honger. Het is een verademing dat dit niet meer het geval is.
En het grappige is: ik eet juist meer overdag en ik val er mee af.

Paul

Sublogo_Voedingscoach-Maaike_FC_wit

De academy was zeer leerzaam en duidelijk .
De opdrachten zetten je aan het denken wat je allemaal eet .

Monique

Gerty zoom

Sinds ik begonnen ben met het programma en na de opdrachten is bij mij nu het besef aan het komen. Ik ben goed zoals ik ben ik voel me nu lekker zit goed in mijn vel (en dat is nogal wat) Ik kijk nu anders naar mezelf en durf het soms ook hardop te zeggen en niet alleen tegen mezelf.

Gerty

Scroll naar boven

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voedingscoachmaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373