Hecht jij veel waarde aan de maat van een kledingstuk?

Maat S of XL. Maakt het iets uit welke maat je aan hebt?
Ik ging afgelopen week zelf shoppen. Ik kwam thuis met een jurkje maat S, een jurkje maat XL en een jasje maat M. Ik heb normaal maat M en in jasjes juist L of XL. Er klopte dus helemaal niks van de maten.
Vroeger kon ik echt heel ongelukkig worden van maat XL. Want Die maat XL zei iets over mijn postuur. Gelukkig weet ik nu dat dit helemaal niet zo is. Het ligt juist aan het model van het kledingstuk. In de winkel zei de verkoper al meteen tegen mij.
Dat zegt ook al genoeg over de maatvoering………….

Wanneer jij je lekker in je vel voelt en dat jurkje maat XL jou als gegoten zit. Prima toch. Maak jezelf niet gek door dat ene maatlabeltje wat niemand ziet. En ga al zeker niet een maat te klein of te groot kopen vanwege dat getal of die bepaalde letter. Onthou: jij bent goed zoals jij bent en wilt zijn!

Scroll naar boven