Dat stomme getal op die weegschaal!

Vorige week had ik een hele slechte week zoals je hebt kunnen lezen.
Gelukkig gaf me dit weer extra motivatie om het beter te gaan doen. En gelukkig lukte dit. In het weekend een spel gedaan met vrienden. Gezonde en ongezonde hapjes op tafel en ik heb alleen gesnoept van de paprika, tomaatjes en zelfgebakken koolhydraatarme gevulde koek.


Yes, trots op mezelf.
Ook die zondag ging het goed.
Ik was dinsdag zo trots op mezelf dat ik die dinsdag op de weegschaal ging. Dat had ik beter niet kunnen doen. Ik hoopte op bevestiging van mijn goede gedrag. Maar het tegendeel was waar. Ik was nog een halve kilo extra aangekomen. God wat baalde ik. Maar gelukkig kon ik het relativeren dat het waarschijnlijk van de afgelopen 2 slechte weken was en ik raakte mijn goede motivatie niet kwijt.
Ik had een hele drukke week en dat is voor mij goed. Dan heb ik een veel beter ritme en gaat het vele malen beter.
Alleen moet ik dan wel waken voor mijn energieniveau en bekkenklachten maar dat is een andere afdeling. Dat zal ik nu even niet meenemen in het verhaal.
De rest van de week bleef echt goed gaan. Wel wat kerst PS chocolaatjes gehad en op 1 dag per ongeluk 2x fruit. 1x bij tussendoortje maar toen had ik er niet aan gedacht dat ik er ook al 1 in min salade had gedaan. Maar dat was ook het enige 😊
Ik heb ook al heel veel kerstrecepten uitgeprobeerd. Hier al een tipje van de sluier.

En toen vandaag op de weegschaal. Moet zeggen dat ik het even spannend vond. Dat stomme getal op die weegschaal ook altijd. Ik merkte die hele week aan mijn broeken dat het goed ging maar omdat de weegschaal dinsdag anders aangaf had ik er minder vertrouwen in.
Maaaaaaaaaaaar. Nu ben ik vandaag 2 kg lichter als afgelopen dinsdag en dus 1,5 kg lichter als vorige week vrijdag. Ohhhhhh wat was ik blij. Yessssssss. Eindelijk weer op de goede weg. En nu ben ik nog gemotiveerder om voor de kerst onder de 80 te zitten.
Dat is nog 1,2 kg. Ik heb het als doel maar is denk ook wat ambitieus omdat er ook een menstruatie aankomt. Maar we zullen zien.

Scroll naar boven