Bewegen zonder fanatiek te sporten

Doordat ik nog steeds bekkenklachten heb lukt het sporten helaas nog niet.
Ik zal de beweging dus moeten halen uit wandelen en fietsen. Wat tijdens het afvallen op zich niet verkeerd is. Dan zit je op een betere vetverbranding als met intensief sporten. Met intensief sporten schakel je boven een bepaalde hartslag over op conditie waardoor je conditie (wat natuurlijk ook super is) opbouwt i.p.v. vet te verbranden.

Afgelopen week is het me gelukt om iedere dag mijn doel van minimaal 60 stappen of 60 min. bewegen te halen. Eindelijk!

\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qua eten gaat het goed. Ik zit er lekker in. Het enige wat ik heb gehad is frikandel en wat teveel mayonaise. Dus qua vet wat te hoog. Qua koolhydraten was het afgelopen week prima.
Ik ben 0,4 kg afgevallen en het spiermassa is omhoog.
Ik ben blij dat ik mijn beweegdoel heb behaald en mijn voeding ook weer echt goed is.
Het gewicht gaat nog niet zo hard naar beneden maar dat kan ik nu wijden aan het bewegen.
En we gaan gewoon maar door………..:-)

 

Scroll naar boven