Bloemkoolsoep met gerookte kipfilet en cashewnoten

Bloemkoolsoep met gerookte kipreepjes en cashewnoten vanaf fase 2

  • 1 gerookte kipfilet in reepjes
  • 1 bloemkool (ca. 650 gram) bladeren verwijderd en in roosjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 100 gram cashewnoten, gehakt
  • 1 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 liter tuinkruidenbouillon
  • extra: Staafmixer
  1. Verhit de olijfolie in een kookpan en fruit de ui en knoflook aan.

  2. Voeg de bouillon en bloemkoolroosjes toe en kook circa 20 minuten.

  3. Pureer met een staafmixer tot een gladde soep.

  4. Voeg voor serveren de kipfiletreepjes en cashewnoten toe.

  5. Lekker met een volkoren cracker.

Soep

Laat een reactie achter

Scroll naar boven