Bloemkoolsoep met gerookte kipfilet en cashewnoten

Bloemkoolsoep met gerookte kipreepjes en cashewnoten vanaf fase 2

Gang Soep
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 gerookte kipfilet in reepjes
  • 1 bloemkool (ca. 650 gram) bladeren verwijderd en in roosjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 100 gram cashewnoten, gehakt
  • 1 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 liter tuinkruidenbouillon
  • extra: Staafmixer

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een kookpan en fruit de ui en knoflook aan.
  • Voeg de bouillon en bloemkoolroosjes toe en kook circa 20 minuten.
  • Pureer met een staafmixer tot een gladde soep.
  • Voeg voor serveren de kipfiletreepjes en cashewnoten toe.
  • Lekker met een volkoren cracker.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voedingscoachmaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373