kennismakingsavond

Tijdens deze avond kunnen geïnteresseerden kennismaken met mij en informatie krijgen over het groepsprogramma welke op 13 april start. Met stimulans van de groep werk jij in 6 maanden aan een gezonde relatie met eten & jezelf met als resultaat meer energie, fitheid en balans in een leefstijl die bij jou past! Steun, lotgenotencontact en inzicht krijgen in de onderliggende patronen van het eetgedrag zijn de belangrijkste factoren voor succes gedurende het programma incl. deelname community via de bijbehorende e-learning om ervaringen te delen, werkboek en gasttrainers.

In een groep bereik je vaak nog een groter effect dan individueel. klik hier voor nog meer voordelen aan een groepsprogramma.

Graag aanmelden via mail info@voedingscoachmaaike.nl of telefonisch: 0643082191. Vermeld in de mail je volledige naam, telefoonnummer en emailadres.

Scroll naar boven

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voedingscoachmaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373