”Maaike keek echt naar wat ik op dat moment nodig had”

“Toen ik bij Maaike terecht kwam, op aanraden van mijn huisarts, was ik onrustig en had een vol hoofd. Het was dan ook lastig voor mij om met de lesstof te beginnen. Maaike haakte hier feilloos op in en gooide haar programma om; ze keek echt naar wat ik op dat moment nodig had. Vervolgens begon ze met een oefening waarbij je je visualiseert dat je je hoofd opruimt. Ik begon er vrij sceptisch aan, maar aan het einde van de oefening had ik daadwerkelijk rust in mijn hoofd! Ik gebruik deze oefening dan ook nog met grote regelmaat waardoor het me lukt om weer meer rust te ervaren. Met name in bed (als ik ga piekeren) helpt me dat heel erg”

Maatwerk

Bij iedereen verloopt een individueel traject anders.
De een begint met rust in het hoofd krijgen, de ander met ontdekken wanneer eetbuien plaatsvinden, met plannen of met het leren omgaan van de emoties.

Heb jij een jojo-effect tijdens het afvallen of op gewicht blijven dan is het heel belangrijk om te onderzoeken wat hier de oorzaak is. Lichamelijk of mentaal. Voeding of saboterende gedachten.

Kom voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken wat voor jou de meest logische eerste stappen zijn om te zetten op weg naar een eetpatroon met veel ontspanning en genieten.

Of ontdek welke 7 stappen ik als basis gebruik om het emotie-eten de baas te worden tijdens de workshop.

Ben je nog niet zover. Ook geen probleem. Begin dan alvast met het luisteren naar mijn podcast. Van propvol naar smaakvol.

Scroll naar boven